čtvrtek 13. prosince 2007

Dr. Illík


Vážení přátelé, s našeho pana Illíka z FMK je od včerejška
pan doktor! :) (Taktéž pan Bořek Zeman).Včera jsme tomu byly s Adélkou svědky...bohužel jsme viděly jen prezentaci pana Zemana, protože když prezentoval náš pan Illík a my vešly (samozřejmě pozdě, jak jinak že..) do místnosti, nějaký pán z akademie si myslel, že jdeme na přednášku a posunkem nám dal jasně najevo, že máme jít pryč, tudíž jsme se dovnitř nedostaly. Nicméně... později jsme se tam dostaly, (ale to už jen na p. Zemana)... pogratulovaly panu doktorovi a bohužel jsme musely zase odletět na hodinu kresby, tudíž jsme neměli ani možnost to ani symbolicky zapít.
Takže příště... až budete nemocní, už nemůžete panu Illíkovi napsat email,nebo napsat sms, že nepřijdete na konzultace, ba naopak do školy musíte... pan doktor vám už tam něco předepíše...

Takže máme další důvod co zapíjet na vánočním večírku! Tímto vyzívám všechny spolužáky ať nejsou lemry a určitě dorazí !!! Vemte s sebou obrázky či fotky Ježíšků. Paní Baroňová nachystala soutěž o nejlépe ztvárněného ježíška o hodnotné ceny! :) (mezi nimi láhev vaječného likéru !! :)
... jo a pro můj ročník dodávám - Nezapomeňte, že je to pro nás POSLEDNÍ vánoční večírek na FMK. Fňuk :) Tak nebuďte nudaři a dovalte!! Všeci! A povinně! Účast nutná!

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

hej uz mam tez zpatečku:-)

Efa řekl(a)...

heheh budu tam!